

WORLD SKATE EUROPE ARTISTIC TECHNICAL COMMISSION

005/2024

OFFICIAL COMMUNICATION 005/2024

Subject: Bulletin 2 - European Championship Show, Quartets & Precision

To: National Federations

Date: 2024/03/18

REGISTRATION DEADLINES

- Registration Forms, ID Cards: 7th April
- Music, Program Content Sheet: 22th April

PROVISIONAL TIMETABLE

The following timetable may be subject to changes in the starting and finishing times of each segment, as this depends on the number of groups that finally register in each category. The days assigned to each competition will not be modified except in the case of force.

THURSDAY 9 MAY		
8:00	Doors Open	
8:30	Training Quartets Cadet	
11:05	Training Precision Junior	
13:50	Training Small Show	
17:00	Break 50 mins	



WORLD SKATE EUROPE

ARTISTIC TECHNICAL COMMISSION

005/2024

17:40	OPENING CEREMONY	
18:40	COMPETITION QUARTETS CADET	
19:40	Break 15 mins	
19:55	COMPETITION PRECISION JUNIOR	
21:05	AWARD CEREMONY 30 Mins	
21:35	End of sesión	
FRIDAY 10 MAY		
7:30	Doors Open	
8:00	Training Quartets Senior	
11:55	Training Junior Show	
15:05	Training Precision Senior	
17:50	Break 10 mins	
18:00	COMPETITION QUARTETS SENIOR	
<mark>19:33</mark>	COMPETITION JUNIOR SHOW Show junior	
20:58	COMPETITION SMALL SHOW	
22:38	AWARD CEREMONY 45 Mins	
23:23	End of sesión	
SATUR	SATURDAY 11 MAY	
8:00	Doors Open	
8:30	Training Quartets Junior	
11:40	Training Large Show	



WORLD SKATE EUROPE

ARTISTIC TECHNICAL COMMISSION

005/2024

15:50	Break 10 mins
16:00	COMPETITION PRECISION SENIOR
17:15	COMPETITION QUARTETS JUNIOR
18:30	COMPETITION LARGE SHOW OSTRASA
20:10	AWARD CEREMONY 45 Mins
20:55	CLOSING CEREMONY
21:55	End of sesión

We plan to have a nation meeting on Friday, May 10, 2024 at 12:00 Noon. The agenda of such meeting will follow separately

Gabriela Otten

Chairwoman